Logo Turisme del Berguedà

Al Berguedà, dóna-hi una volta

                                                                                                            

 

 

 

Visitar una illa llunyana o un país exòtic, saltar en paracaigudes, fer submarinisme o enfilar-se en un vaixell per veure balenes... aquestes són només algunes de les activitats que ens passen pel cap quan pensem en aventura, vacances o relax. Però aquest any hem après més coses, hem anat més enllà. Aquest any hem après que, a prop, molt a prop, tenim coses excepcionals i que la veritable aventura, sovint, la tenim al costat de casa.

 

Al Berguedà hem celebrat la vida i mentre ho fèiem hem descobert productors que ens ofereixen aliments únics, restaurants que saben satisfer els nostres desitjos culinaris i fer-nos menjar el paisatge a través d’un plat, artistes que expressen com ningú l’amor per la terra, que interpreten els colors de la natura; senders que ens cansen però al mateix temps ens omplen el cor i alimenten l’ànima. Però ara, del que tenim ganes és de “donar-hi la volta”, de que visquis l’aventura amb nosaltres fent les coses de manera diferent, redescobrint el territori des de tots els punts de vista possibles. T’apuntes a donar-hi la volta?

 

Et volem convidar de nou al Berguedà per fer les coses com no les has fet abans, perquè les visquis encara més intensament.

 

 

 

 

T’oferim algunes idees?

 

Segur que has pujat alguna vegada al Pedraforca, doncs ara, ‘dona-hi la volta’ amb l’espectacular recorregut 360º

T’agrada caminar sol? ‘dona-hi la volta’ i vine a fer-ho amb un dels guies de les múltiples empreses que es dediquen a conèixer, sentir i explicar com ningú el nostre territori.

Ets dels que passa una estona parat a la carretera de camí a la Cerdanya? ‘dona-hi la volta’ entra al Berguedà i queda’t a dormir en un dels refugis, hotels amb encant o cases de turisme rural de la comarca.

Ets dels que es lleva a les 7 del matí per anar a caminar pel bosc amb pau i tranquil·litat? ‘dona-hi la volta’ i deixa’t seduir per la nit, les estrelles i els avistaments nocturns des de llocs tan fantàstics com el centre astronòmic de Saldes.

Ets dels que tira la canya a l'embassament de La Baells? Dona-hi la volta i canvia la canya pel rem, en un recorregut amb caiac.

  

Per molt que t’ho expliquin, per molt que n’hagis vist imatges o et sembli conèixer el territori… aquest any, vine al Berguedà i ‘dona-hi la volta’.  

 

Fes-te amic del Berguedà!

OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ

 Horari d'atenció al client:

de dilluns a divendres de 9 a 14h.

dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.

diumenges i festius de 10 a 14h.

 Tel.  654 125 696

E-mail: turisme@elbergueda.cat

46-462233_watsapp-icon-png-whatsapp-business-app-download-transparent.png

RECONEIXEMENTS

 • biosphere fondo trans
 • Green-Destinations-Logo-FINAL-full-1-blanc.png

 

 • logo-agencia.png
 • logo-terra-futurs.png
 • logo-diba.png
 • logo-pirineus.png
 • nattur-blanc3.png
 • interreg-blanc.png

Segueix-nos

 • peu-twitter.png
 • peu-facebook.png
 • peu-youtube.png
 • peu-instagram.png