Logo Turisme del Berguedà

On menjar entorn al Pedraforca

Niu Nou


Carme Clotet Cuinera.  Sóc una cuinera autodidacta, enamorada de l'art de cuinar, que cada dia estimo més. La meva filosofia és cuinar amb aliments de proximitat, de temporada i ecològics.  M'interessa conservar les tradicions de la cuina local.

Restaurant petit i acollidor, cuina tradicional creativa, en què utilitzem productes d'agricultura ecològica i de proximitat, que sovint ens serveixen des de les masies dels voltants.  La carta s'inspira en el nostre entorn i els plats porten noms de la natura que ens envolta. També tenim plats de cuina medieval i càtara.

El nostre restaurant té una capacitat per a 20 comensals.  Comencem l'any 1993 amb una granja-croissanteria, on preparàvem entrepans, pizzes i alguns plats cuinats.  L'estiu de l'any 2000 ens traslladem al local actual ja convertit en restaurant .

La nostra cuina.  Preparem una cuina fresca, personal, interessant i sana.  Intentem recuperar els gustos tradicionals , aquells que tenim gravats en la nostra memòria, en els records de la cuina de la nostra infància .
També és una invitació a la lentitud, al plaer de menjar sense cap pressa, assaborint uns bons plats i gaudint de la sobretaula .

La nostra filosofia.  Elaborem la majoria dels nostres productes que procedeixen de l'agricultura biodinàmica i/o ecològica, és a dir, que es tracta de productes saludables que no són transgènics ni porten pesticides.  
També recuperem varietats de plantes, llegums i cereals propis de la zona.  Seguim el ritme de les estacions preparant els plats amb els aliments que ens proporcionen els nostres camps, horts i boscos . D'aquesta manera, els productes que utilitzem en cada moment estan en el seu punt òptim de maduració.  Això ens permet obtenir una major frescor i el màxim sabor als plats que preparem .

Esmorzars i sopars a la carta.  Menú migdia feiners, servei de carta i menus temàtics i de degustaciò.  

Horaris: Esmorzar de 8  a 11 h.  Dinars de 13 a 15:30 h.  Sopars de 20 a 22 h. 

El nostre restaurant, està adherit a“El camí dels bons homes” i estem dins la xarxa d'slow food km 0. 

Cuinem plats de Km0 en els quals prioritzem la pagesia propera i ecològica, emprem aliments de temporada, evitem l’ús de transgènics, recuperem productes de l’Arca del Gust i dels Baluards d’Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible.  

Cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el nostre coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local.


  • Adreça: Av. Vila-seca, 1
  • Codi postal: 08695
  • Població: Bagà
  • Telèfon: 938 244 253
  • Adreça electrònica: info@niunou.com
  • Pàgina web: http://www.niunou.com
  • Descans setmanal restaurant: Dimarts
  • Tipus de cuina: Ecològica amb ingredients de proximitat, ecològics i de temporada.
  • Capacitat menjador: 20
  • Dins del poble  No es permet fumar  Cuina del Bolet  Cuina del Berguedà  S'accepta tarja de crèdit  
Centra els elements al mapa

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Fes-te amic del Berguedà!

OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ

 Horari d'atenció al client:

de dilluns a divendres de 9 a 14h.

dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.

diumenges i festius de 10 a 14h.

 Tel.  654 125 696

E-mail: turisme@elbergueda.cat

46-462233_watsapp-icon-png-whatsapp-business-app-download-transparent.png

RECONEIXEMENTS

  • biosphere fondo trans
  • Logo_DTI_3_adherido_Comarca_Berdega.png

 

  • logo-agencia.png
  • logo-terra-futurs.png
  • logo-diba.png
  • logo-pirineus.png
  • nattur-blanc3.png
  • interreg-blanc.png

Segueix-nos

  • peu-twitter.png
  • peu-facebook.png
  • peu-youtube.png
  • peu-instagram.png