Carme Clotet Cuinera. Sóc una cuinera autodidacta, enamorada de l'art de cuinar, que cada dia estimo més. La meva filosofia és cuinar amb aliments de proximitat, de temporada i ecològics. M'interessa conservar les tradicions de la cuina local.
Restaurant petit i acollidor, cuina tradicional creativa, en què utilitzem productes d'agricultura ecològica i de proximitat, que sovint ens serveixen des de les masies dels voltants. La carta s'inspira en el nostre entorn i els plats porten noms de la natura que ens envolta. També tenim plats de cuina medieval i càtara.
El nostre restaurant té una capacitat per a 20 comensals. Comencem l'any 1993 amb una granja-croissanteria, on preparàvem entrepans, pizzes i alguns plats cuinats. L'estiu de l'any 2000 ens traslladem al local actual ja convertit en restaurant .
La nostra cuina. Preparem una cuina fresca, personal, interessant i sana. Intentem recuperar els gustos tradicionals , aquells que tenim gravats en la nostra memòria, en els records de la cuina de la nostra infància .
També és una invitació a la lentitud, al plaer de menjar sense cap pressa, assaborint uns bons plats i gaudint de la sobretaula .
La nostra filosofia. Elaborem la majoria dels nostres productes que procedeixen de l'agricultura biodinàmica i/o ecològica, és a dir, que es tracta de productes saludables que no són transgènics ni porten pesticides.
També recuperem varietats de plantes, llegums i cereals propis de la zona. Seguim el ritme de les estacions preparant els plats amb els aliments que ens proporcionen els nostres camps, horts i boscos . D'aquesta manera, els productes que utilitzem en cada moment estan en el seu punt òptim de maduració. Això ens permet obtenir una major frescor i el màxim sabor als plats que preparem .
Esmorzars i sopars a la carta. Menú migdia feiners, servei de carta i menus temàtics i de degustaciò.
Horaris: Esmorzar de 8 a 11 h. Dinars de 13 a 15:30 h. Sopars de 20 a 22 h.
El nostre restaurant, està adherit a“El camí dels bons homes” i estem dins la xarxa d'slow food km 0.
Cuinem plats de Km0 en els quals prioritzem la pagesia propera i ecològica, emprem aliments de temporada, evitem l’ús de transgènics, recuperem productes de l’Arca del Gust i dels Baluards d’Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible.
Cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el nostre coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local.
Fes-te amic del Berguedà!
OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ
Horari d'atenció al client:
de dilluns a divendres de 9 a 14h.
dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.
diumenges i festius de 10 a 14h.
Tel. 654 125 696
E-mail: turisme@elbergueda.cat
Premsa