Ingredients:
400 g de pèsols negres
1 cullerada de bicarbonat
1 ceba amb un clau
1 os de pernil
1 manat d’herbes
200 g de cansalada virada
1 cullerada de llard o d’oli
Sal
All i julivert (opcional)
Elaboració
1. El dia abans...
El conreu de pèsol negre de muntanya és una activitat agrícola tradicional pròpia del Berguedà i del Solsonès que havia estat abandonada. Aquest pèsol va estar a punt de desaparèixer i a Montclar va ser potser l’únic municipi on se’n va conservar...
Pessebre vivent de La Pobla de Lillet
Des del 1996 es celebra per Nadal el tradicional Pessebre vivent de La Pobla de Lillet.
Reparació i pintat de bicicletes, Quadres personalitzats.
La masia Puigdesala, situada a 1,5 km del petit nucli de Santa Maria de Merlès, és una casa centenària rehabilitada per disposar de totes les comoditats de la vida moderna.
Ramaders de Muntanya del Berguedà
Som una cooperativa nascuda per realizar una producció de carns de qualitat superior i del nostre territori. Els nostres vedells pasturen al costat de la seva mare als prats i boscos del Berguedà. El nostre pollastre és criat en granges amb patis de...
Al refugi de Rebost, en direcció sud, comença un itinerari geològic que us portarà a visitar diversos indrets d'interès com són el coll del Forn, la zona del refugi de Coll de Pal, la collada de la Bòfia, l'antiga mina de Barita, el mirador dels...
Fes-te amic del Berguedà!
OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ
Horari d'atenció al client:
de dilluns a divendres de 9 a 14h.
dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.
diumenges i festius de 10 a 14h.
Tel. 654 125 696
E-mail: turisme@elbergueda.cat
Premsa