El vermut Vidalba és l'autèntic vermut de la Patum, ideat per la sommelier berguedana Sílvia Culell, de producció petita i totalment artesana, que es basa en la recepta tradicional del vermut.
S'elabora amb una base de vi de Garnatxa negra, i s'hi afegeixen gairebé una vintena d'herbes i espècies, amb la incorporació d'algunes de les plantes que el fan singular i que es poden trobar a la comarca.
Dentre elles, destaquem la sajolida, el te de roca i el saüc.
El vermut Vidalba és un vermut que ja forma part d'un dels moments de la festa: fer el vermut després de la Patum de lluïment a la plaça!
Fes-te amic del Berguedà!
OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ
Horari d'atenció al client:
de dilluns a divendres de 9 a 14h.
dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.
diumenges i festius de 10 a 14h.
Tel. 654 125 696
E-mail: turisme@elbergueda.cat
Premsa