Logo Turisme del Berguedà

Receptes tradicionals

Ous trufats


Ingredients

Ous de pagès
Tòfona negra fresca (Tuber melanosporum)


Elaboració
Col·locarem els ous en un recipient hermètic al costat d’una tòfona negra fresca prèviament neta i sobre paper de cuina.
Tanquem el recipient i el deixem a la nevera durant 48 o 72 hores perquè l’aroma de la tòfona entri a través de la porositat dels ous i els impregni de l’aroma d’aquesta.
Els ous trufats es poden utilitzar per a molts plats però estan molt bons amb una recepta tant senzilla com fer un ou ferrat i laminar-hi una mica de tòfona sobre en el moment de servir.


Fes-te amic del Berguedà!

OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ

 Horari d'atenció al client:

de dilluns a divendres de 9 a 14h.

dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.

diumenges i festius de 10 a 14h.

 Tel.  654 125 696

E-mail: turisme@elbergueda.cat

46-462233_watsapp-icon-png-whatsapp-business-app-download-transparent.png

RECONEIXEMENTS

  • biosphere fondo trans

 

  • logo-agencia.png
  • logo-terra-futurs.png
  • logo-diba.png
  • logo-pirineus.png
  • nattur-blanc3.png
  • interreg-blanc.png

Segueix-nos

  • peu-twitter.png
  • peu-facebook.png
  • peu-youtube.png
  • peu-instagram.png